Logo Editorial Andana
Portada En dansa. Ballant sardanes arreu del món

Ampliar portada

Compartir

On comprar el llibre?

A TOTES LES LLIBRERIES

On comprar el llibre en format eBook?

Format Kindle
Logo Amazon

Logo iTunes

Logo Google Play

Logo Rakuten Kobo

Logo Casa del Libro

Logo el Corte Inglés

Distribueix:

Nus de Llibres, SL
Tel. 902 885 772
comercial@nusdellibres.com
www.nusdellibres.com

En dansa

Ballant sardanes arreu del món

Ramon Soriano i Rubió

CONVOCATÒRIA DE CONCURS

Vols guanyar 1.000 € llegint aquesta novel·la?

EN DANSA. Ballant sardanes arreu del món és una narració novel·lada de les aventures que l'autor ha viscut en els seus viatges arreu del món. El llibre es pot catalogar com a novel·la de no-ficció, perquè tot i ser un relat novel·lat, està basat en fets reals. No obstant, en estar escrit com una novel·la, el relat esdevé altament creatiu i és fruit de la prolífica imaginació de l'autor; de manera que es fa difícil de saber amb certesa, si tot el que s'hi explica va passar de debò o algunes de les històries narrades són fictícies.

OBJECTIU

L'objectiu d'aquest concurs és endevinar quines escenes o històries NO van passar de veritat en aquests viatges i són fictícies.

QUI HI POT PARTICIPAR

El concurs es convoca amb caràcter universal sense cap restricció, bé sigui per edat, nacionalitat o país de residència.

COM S'HI POT PARTICIPAR

Enviant un correu electrònic a l'adreça endansaconcurs@gmail.com indicant-hi el nom, els cognoms i el lloc de residència de la persona que hi vol participar.
Així mateix, hi adjuntarà el qüestionari degudament emplenat -descarregar plantilla qüestionari- (format Microsoft Word).

ON ES POT ADQUIRIR EL LLIBRE

A qualsevol llibreria mentre hi hagin existències o adquirint la versió digitals en les plataformes indicades.

TERMINIS

El termini per presentar la resposta començarà a les 23 h 59m del dia 17 d'octubre de 2017 i finalitzarà a les 23h 59m del 28 de febrer de 2018.

PREMI

Hi haurà un únic premi de 1.000,00 euros.
(El premi està subjecte a totes aquelles deduccions establertes per la llei.)

PUBLICACIÓ DEL RESULTAT I DEL GUANYADOR

El resultat del concurs i el guanyador es donaran a conèixer en el dia 6 de març de 2018, en un lloc i hora per determinar.

LLIURAMENT DEL PREMI

Si el guanyador és present a la sala el dia que es faci públic el resultat, li serà lliurat allà mateix.
Si no és així, els organitzadors s'hi posaran en contacte per correu electrònic.

BASES I SISTEMA PER DETERMINAR EL GUANYADOR

 1. De les moltes històries que relata el llibre se n'han triat vint-i-cinc. D'aquest ventall de vint-i-cinc, el concursant haurà d'endevinar les que creu que no pot ser que hagin passat de veritat, o sigui, les que pensa que són ficció i formen part de la prolífica imaginació de l'autor. Per a tal fi contestarà les preguntes del qüestionari tenint en compte que tan sols podrà marcar amb una creu set respostes negatives com a màxim i una com a mínim. És a dir, a la columna del NO només hi podrà haver un màxim de set creus.
 2. Per cada història de ficció encertada i contestada amb un NO li seran sumats 10 punts al seu compte; per contra, per cada resposta errada, n'hi seran restats 10.
  Les preguntes deixades en blanc i sense contestar no tenen cap mena de validesa.
 3. El guanyador del concurs serà el que hagi acumulat més punts positius.
 4. En cas que hi hagi empat entre un o més concursants, serà atorgat el premi al que hagi enviat més aviat el correu electrònic amb la resposta.
 5. Si no hi ha cap concursant que hagi obtingut saldo de punts positius, no hi pot haver guanyador, per tant, el concurs serà declarat desert.
 6. El fet de participar al concurs implica acceptar les bases i els criteris dels organitzadors per resoldre qualsevol qüestió que es pugui presentar.

RELACIÓ D' ESCENES O HISTÒRIES A VALORAR

 1. És certa la història de la nit a l'hotel de San Francisco?
 2. Es certa la història del guia Nel?
 3. És certa la història del camell a Tunísia?
 4. És certa la història del tractor a Núbia?
 5. És certa la història del personatge de la dona negra al ball de Núbia?
 6. En executar el pla B al terrat de l'hotel de les piràmides, realment van existir els personatges de l'empleat i el director de l'hotel que donen vida a aquella història?
 7. Van existir els guardians de la moral islàmica (arquitectes) que van guiar la colla fins a l'altra banda del riu que passa pel darrera del Taj Mahal i van generar la història que s'explica?
 8. És certa la diversitat de persones, vehicles i vivències que se'n deriven i en aquell carrer del palau del Vents de Jaipur?
 9. El capítol del Papa acaba de manera apoteòsica i diu que tot el públic es va posar a aplaudir quan es van posar a saltar. Però és cert que va anar d'aquella manera que s'explica?
 10. Que a Petra hi havia tres policies és cert. Però és certa la història que va protagonitzar el kàiser muntat a cavall?
 11. Que a Jordània portaven un policia que els custodiava, és cert. Però també és certa l'escena terrorífica que va protagonitzar al Wadi Rum?
 12. A Síria també van tenir un guia local, com era d'esperar. Però és certa la història personal del guia Patxi?
 13. Es cert que el protagonista del llibre es va atrevir a donar un tomb nocturn en solitari a les afores del Bagdad 66 i va viure la història que ens explica?
 14. La funció teatral al teatre de Palmira i el seu descabdellament pot ser creïble o no. Però va passar de veritat?
 15. És veritat que l'autocar va pujar marxa enrere la carretereta que condueix al castellot de Palmira i va donar lloc a aquella història infernal que va viure el protagonista?
 16. L'autor descriu quatre grups de persones a la plaça de Sant Marc. Hi eren realment?
 17. Van existir de debò els operaris i l'escala de Corfú amb tot el relat que se'n deriva?
 18. És certa la història dels gossos a Santorini?
 19. És certa la història de la topada amb el deu Saturn?
 20. És certa la història que va motivar que el protagonista digués que portava droga a la bossa a l'hora de pujar al Burg Kalifa?
 21. Va passar de debò el relat que explica que van quedar atrapats i colgats amb un 4x4 al desert de Dubai?
 22. És certa la colpidora història familiar del guia Mea?
 23. Tot el relat que narra l'autor que va des que marxen del pont del riu Kwai fins al moment en que pugen al tren a l'estació, és verídic?
 24. És certa la història de la patinada del guia Juan un dia després de sopar?
 25. És certa l'escena dels nens xipollejant als rierols del poblat de les dones girafa i que van interactuar amb l'autor d'aquella manera?
Títol: En dansa. Ballant sardanes arreu del món
Autor: Ramon Soriano i Rubió
Publicat: 2016
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
Pàgines: 340
Edició: 1a
Matèria: Viatges i aventures. Sardanes
ISBN: 978-84-16445-15-8
Preu: 15 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Ramon Soriano i Rubió

En dansa. Ballant sardanes arreu del món narra de manera novel·lada les aventures que els Dansaires del Penedès han viscut en els seus viatges arreu del món. Malgrat que està basada en fets reals, la seva lectura ens revela que està escrita amb grans dosis d’imaginació i de creativitat, a més d’intriga i misteri, elements indispensables en qualsevol novel·la de viatges i aventures.
Tots aquests ingredients us captivaran amb facilitat i, alhora, us desconcertaran fins al punt de fer-vos dubtar de si allò que llegiu ha passat de debò o és només fruit de la prolífica imaginació de l’autor.

Amb aquesta obra us transportareu a un lloc on del cel cauen puces, descobrireu l’infern, veureu com els nostres protagonistes s’escapoleixen dels llops o com van a parar a una casa de cites... Tindreu notícia de la història d’amor entre un xeic ric i una holandesa aventurera, coneixereu un indret on en comptes d’enterrar els morts a terra els sepultaven drets a la paret... I moltes més aventures i situacions inversemblants que, de ben segur, us sorprendran i faran que passeu una molt bona estona.

Ramon Soriano i Rubió és autor de diversos llibres de sardanistes i de sardanes, amb música i lletra. La seva condició de coordinador de les ballades internacionals dels Dansaires del Penedès i de fotògraf de la colla li ha permès d’acumular experiències arriscades que, en moltes ocasions, ell mateix ha provocat per tal d’aconseguir l’objectiu de fotografiar la colla ballant sardanes als llocs més insospitats del planeta. Ara, en publicar aquest llibre, surten a la llum i mostren la magnitud real d’una obra bastida durant més d’una dècada de viatges extraordinaris.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2017 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |