Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram

Abans de la boira

Pep Antoni Roig

Títol: Abans de la boira
Autor: Pep Antoni Roig
Publicat: 2017
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rustica amb solapes
Pàgines: 148
Edició: Novembre de 2017
Matèria: Narrativa, novel·la. Obra guanyadora del I Premi Anna M. de Saavedra
ISBN: 978-84-16445-24-0
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © d'aquesta edició, novembre de 2017.
Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Pep Antoni Roig

Salva Colom és un penedesenc a punt de complir quaranta anys que exerceix de professor a la Universitat de Siena. Fill, nét i besnét de campaners, torna a Catalunya en un viatge a contrarellotge per assistir a l’enderroc controlat del malmès campanar del seu poble, Bellaplana. En el trajecte amb camióde l’aeroport fins al Penedès, la conversa que manté amb Ludovic, el transportista rossellonès que es presta a fer-li de xofer, serveix de teló de fons per divagar sobre l’esfondrament dels valors de la cultura occidental, la mercantilització de la fe o l’exercicide la por per part del poder. Amb un estil directe, fresc i farcit de referències metaliteràries, Pep Antoni Roig traça en aquesta novel·la de debut –un homenatge implícit al Penedès i a Itàlia– un monòleg construït a partir d’un mosaic d’escenes quotidianes on el pes de la narració se sustenta, més que en allò que es diu, en allò que s’intueix.

Pep Antoni Roig (Barcelona, 1988) viu al Pla del Penedès, va estudiar Filologia Catalana (UAB) i treballa de redactor creatiu en una agència de publicitat i disseny de Sant Sadurní d'Anoia. Des de fa anys, a més, és articulista en diversos mitjans de premsa escrita i digital com El 3 de vuit, Revista Endavant o Negratinta. Finalista dels Jocs Florals Escolars de Barcelona (2006), ha escrit en dues edicions del recull de poesia antirepressiva Inversos i ha participat, des de fa més d'una dècada, en centenars de recitals de poesia arreu dels Països Catalans.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |