Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
El Foix

15 excursions per descobrir-lo

Gabriel Lacruz


Títol: El Foix. 15 excursions per descobrir-lo
Autors: Gabriel Lacruz
Publicat: 2010
Dimensions: 14,5 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 150
Edició: 1a
Matèria: Rutes i itineraris
ISBN: 978-84-96995-33-8
Preu: 20 € (IVA inclòs)
  © Textos Els seus respectius autors
© Imatges els seus respectius autors o drethavents

Us proposem una descoberta del riu Foix, des de la capçalera fins al pantà, per fer a peu, en BTT o a cavall. Són quinze itineraris, que discorren per la riba del riu i el seu entorn més pròxim, per conèixer a fons un espai que amaga autèntics tresors: boscos frondosos, arbres centenaris, salts d’aigua, pèlags engorjats, planes de vinya, grans aus... i també masies fortificades, antics molins hidràulics, castells, esglésies, sistemes de rec centenaris o restes de calçades romanes. És a dir, el resultat de la interacció secular de l’home i la natura plasmada en unes rutes aptes per a tota mena d’usuaris: per als qui volen posar-se a prova o per a aquells altres que prefereixen degustar el paisatge d’una manera més assossegada.

Gabriel Lacruz Giménez (Vilafranca del Penedès, 1979) és diplomat en turisme per la Universitat de Girona i actualment treballa a l’Agència Catalana de Turisme de Brusel·les. Les seves inquietuds pel senderisme l’ha dut a escriure aquesta guia d’excursions pels paisatges que l’han vist créixer, lligats en la seva majoria a la riba del riu Foix.

Pàgines 49 a 57

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |