Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Catalunya, terra de vi

Les Denominacions d'Origen

Pròleg de Josep Roca. Textos de Pep Antoni Roig, Clara Antúnez, Ramon Francàs, Rafa Gimena, Esteve Giralt, Albert Martínez López-Amor, Toni Massanés, Toni Orensanz, Josep Maria Sans i Travé, Josep Sucarrats, Lluís Tolosa i Eva Vicens

Títol: Catalunya, terra de vi. Les Denominacions d'Origen
Autors: Pròleg de Josep Roca. Textos de Pep Antoni Roig, Clara Antúnez, Ramon Francàs, Rafa Gimena, Esteve Giralt, Albert Martínez López-Amor, Toni Massanés, Toni Orensanz, Josep Maria Sans i Travé, Josep Sucarrats, Lluís Tolosa i Eva Vicens
Publicat: 2021
Dimensions: 24 x 30 cm
Enquadernació: Tapa dura
Pàgines: 304
Edició: 1a
Matèria: Viticultura i enologia. Territori i paisatge
ISBN: 978-84-16445-61-5
Preu: 36 € (IVA inclòs)
  © d’aquesta edició, 2021 Edicions i Propostes Culturals Andana, SL

«El vi català d'avui és més bo que mai. No és una exageració apassionada, és una veritat tangible. El paisatge vitícola català està impregnat, com diria el geògraf Joan Nogué, de valors socials, culturals, històrics, estètics i fins i tot espirituals.

Els vins de Catalunya són avui un reclam per a qui vulgui beure's el paisatge i ajudar a enfortir els llaços sovint menyspreats del treball al tros, dels verdaders herois de la vida real, els pagesos de terres pobres, autèntics creadors de paisatges segons Pla. Aquest llibre planta una llavor comunicativa valuosa, necessària, engalanada.

A cada volta de full s'hi entreveuen plecs de cultura ancestral, honesta, esforçada. Un mar de vinyes que llueix destacat Un llibre que beu píndoles delicioses de persones il·lustres de la cultura gastronòmica del nostre país fent una glosa de terra i de gent de vi.

Un brindis per als sentits, compartint passió, saviesa i bon gust sobre els vins de Catalunya, al llarg de les denominacions d'origen. És un conreu de cultura agrària, vitalitat econòmica i vides embotellades.»

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |