Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Mir Geribert, el príncep rebel

Josep Tort Miralles

Títol: Mir Geribert, el príncep rebel
Autors: Josep Tort Miralles
Publicat: 2012
Dimensions: 16 x 24 cm
Enquadernació: Rústega amb solapes
Pàgines: 412
Edició: 1a
Matèria: Novel·la històrica
ISBN: 978-84-96995-61-1
Preu: 22 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Josep Tort Miralles

Una novel·la plena de confabulacions, enganys i grans somnis, centrada en l’etapa de consolidació de la Catalunya Vella amb la Nova, on destacats personatges de la història del país s’aliaran i conspiraran entre ells per beneficiar-se de les grans transformacions polítiques i econòmiques del moment; un joc d’intrigues en què la comtessa Ermessenda i el seu nét, Ramon Berenguer, hi tindran un paper essencial.

Al bell mig d’aquest escenari, el noble Mir Geribert, «príncep d’Olèrdola», traçarà un gran projecte per als comtats de la Marca que toparà frontalment amb l’encarcarament i els interessos de la vella noblesa...

Una novel·la que, al capdavall, narra els convulsos temps del naixement de Catalunya.

JOSEP TORT MIRALLES (Moja – Olèrdola, 1969)

Nascut al sí d’una família arrelada al Penedès, ha rebut l’herència de la curiositat històrica i de l’estima pel territori. La seva implicació a la comarca l’ha portat a assumir diverses responsabilitats polítiques, sindicals i culturals, a les quals, més tard, ha afegit una afició innata per l’escriptura.

En aquesta primera novel·la, l’autor mostra la inquietud per conèixer els seus orígens i la seducció històrica que li produeix un personatge de la talla de Mir Geribert, el controvertit “príncep d’Olèrdola”.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |