Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Josep Soler i Sardà Compondre i viure

Agustí Bruach, Cèsar Calmell, Joan Cuscó, Diego Fernández Magdaleno, Joan Pere Gil, René Leibowitz, Ángel Medina, Teodor Roura i Leticia Sánchez de Andrés

Conté 1 CD i 2 DVD
Títol: Josep Soler i Sardà Compondre i viure
Autor: Agustí Bruach, Cèsar Calmell, Joan Cuscó, Diego Fernández Magdaleno, Joan Pere Gil, René Leibowitz, Ángel Medina, Teodor Roura i Leticia Sánchez de Andrés
Publicat: 2010
Dimensions: 16,5 x 23,8 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 280
Edició: 1a
Matèria: Música. Història de la música
ISBN: 978-84-96995-31-4
Preu: 25 € (IVA inclòs)
  © d’aquesta edició, 2010 Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Dels textos els seus autors o drethavents

Josep Soler i Sardà (Vilafranca del Penedès, 1935) és un dels compositors imprescindibles de la cultura catalana i europea contemporànies. Ho és per la qualitat, la quantitat i la diversitat de la seva obra, pel seu mestratge, pel seu treball com a assagista i traductor i per la seva constant i dilatada trajectòria des de l’any 1951 fins als nostres dies.

En aquest llibre, que vol abraçar la complexitat i la diversitat de la seva obra, els millors especialistes analitzen la seva música (per a piano, per a orgue, per a orquestra, per a veu...), la seva biografia i el seu treball com a pensador.

Josep Soler i Sardà, que es va formar amb Cristòfor Taltabull, actualment és director del Conservatori Professional de Música de Badalona. Ha guanyat els premis Ciutat de Barcelona, Òscar Esplà, de l’Òpera de Montecarlo i Nacional de Cultura. L’any 2008 va obtenir el reconeixement de l’INAEM del Ministeri de Cultura de l’Estat espanyol per la seva trajectòria i l’any 2009 va ser distingit amb el Premio Nacional de Música.

Fragment de 30 segons del DVD inclòs al llibre.

Josep Soler «L'espai d'un mateix» un documental dirigit per Eva Vila.
Una producció d'Eix Films www.eixfilms.com

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |