Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
El valor d’emprendre

El futur és d’ells

Maria Batet
Francesc Torralba


Títol: El valor d’emprendre. El futur és d’ells
Autors: Maria Batet Rovirosa i Francesc Torralba i Roselló
Publicat: 2011
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rústega
Pàgines: 84
Edició: 1a
Matèria: Educació i empresa
ISBN: 978-84-96995-60-4
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © d'aquesta edició, 2011 Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Maria Batet Rovirosa
© Francesc Torralba i Roselló
© De les il·lustracions, Fèlix Plantalech Batlle

Educar en l’emprenedoria és educar en valors, perquè emprendre és un estil de vida, és practicar l’ofici de ser persona.
En aquesta tria de valors, en la seva explicació i en els consells per ajudar petits i joves a conèixer-los, reconèixer-los, valorar-los i posar-los en pràctica, hem volgut apropar-vos el nostre concepte de l’emprenedoria.

El futur és d’ells, mostrem-los aquests valors, i que les nostres accions, les dels educadors, parlin més que les nostres paraules.

Maria Batet Rovirosa va néixer a Vilafranca del Penedès el 1966. És Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i Màster en Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i amb una llarga trajectòria de treball en ajuntaments (tant a nivell tècnic com polític).

La seva experiència i especialització en temes relacionats amb la creació d’empreses l’han portat a desenvolupar diferents metodologies per apropar la cultura emprenedora al món de l’educació, especialment entre els més petits. Ha impulsat la col·lecció de materials didàctics Aula Emprenedora per fer pedagogia de l’emprenedoria; compta amb títols com L’empresa en un conte (Maria Batet) i La creativitat. Un joc d’infants (Maria Batet i Enric Segarra)

Francesc Torralba i Roselló (Barcelona, 1967) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i doctor en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Actualment és director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull. Ha publicat una cinquantena de llibres i ha estat guardonat amb diversos premis d’assaig, entre els quals cal desatacar el Josep Vallverdú, el Joan Maragall i el Serra i Moret. Part de la seva obra ha estat traduïda al castellà, al portuguès, al francès, a l’italià i a l’alemany. Participa activament en diversos mitjans de comunicació, col·labora en el programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio i escriu habitualment a l’Avui i a la Vanguàrdia. Entre els seus darrers llibres cal destacar L’art de saber escoltar (2007), El sentit de la vida (2008), Planta cara a la mort (2008), Paraules per ser feliç (2009) i la Llibertat que necessites (2010).

Pàgines 28 a 33

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |