Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Vol dir, doctor?

Andrew Albareda

 

Títol: Vol dir, doctor?
Autor: Andrew Albareda
Publicat: 2023
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: rústica amb solapes
Pàgines: 68
Edició: 1a
Matèria: Narrativa
ISBN: 978-84-16445-81-3
Preu: 16 € (IVA incluido)
  © d'aquesta edició Edicions i Propostes Culturals Andana, sl
© Andrew Albareda

«Estava a punt de suggerir al pacient descamisat que visités un metge de la pell per fer-se mirar aquella senyora piga, quan, just en aquell instant, la piga es va començar a moure. Renoi, quin ensurt! No, no era cap piga, allò fosc, sinó un escarabat de mida estàndard, de color negre xarol, que anava voltant amunt i avall per l’esquena de l’individu. No vaig gosar dir-l’hi i ell se’n va anar amb l’escarabat a sobre, un cop posada de bell nou la camisa, i tornat a enfundar l’animaló. No, tampoc no em vaig atrevir a fer-l’hi caure del cos amb un gest dissimulat de la mà.

He vist una mica de tot, a la consulta: de calçotets bruts o roba que no acabava d’estar neta, ni ho vulgueu saber! Ara bé, d’escarabats amagats entre els replecs de la pell d’un home, només he conegut aquell! I a fe que, amb una vegada, ja en vaig tenir prou!».

L’anècdota, del tot real, és una de les moltes que aplega aquest llibre, tan divertit com instructiu. Andrew Albareda és el pseudònim d’un metge uròleg que ha volgut deixar per escrit un recull d’experiències viscudes amb diversos pacients al llarg de més de trenta anys d’exercici professional. El llibre, tot i no ser un manual mèdic, ens dona alguna pinzellada valuosa referida a la salut prostàtica. La relació entre el pacient i el metge es basa en l’empatia. La clau és la humilitat. La mirada dòcil del que no sap crida que l’altra persona pugui obrir-se i explicar el seu món. Per a aquells lectors més curiosos, al final de cada història, una recomanació literària de gran interès.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |