Logo instagram
On l'amor arrela

Noemí Duran Salvadó

Títol: On l'amor arrela
Autors: Noemí Duran Salvadó
Publicat: 2019
Dimensions: 17 x 12 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Pàgines: 236
Edició: 1a
Matèria: Testimonis. Antropologia i sociologia
ISBN: 978-84-16445-39-4
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © Noemí Duran Salvadó

On l'amor arrela és un llibre fet d'històries narrades pels seus protagonistes, gent gran del municipi de Mediona (Alt Penedès, Catalunya) que s'invita a conversar al voltant de la vida i de l'amor a partir de deu qüestions: un lloc, un objecte, una persona, una frase, una època, un gest, una olor, un disgust, una alegria i un desig, en relació amb el territori que habiten. Des d'aquestes preguntes es va teixint la conversa a l'escolta de tot el que neix. Un recull de diferents maneres d'envellir i embellir l'existència.

Noemí Duran Salvadó, veïna de Sant Joan de Mediona, escriptora de mars i muntanyes per on ha viatjat, es disposa en aquesta ocasió, amb el llibre On l'amor arrela, a escoltar la saviesa de la seva terra natal explorant els gestos simples però infinits que comparteixen els Avis i Àvies guardians dels territoris que habitem. El seu primer llibre Cartas de la Mujer Dormida (Editorial Pulso y Letra, 2015) recoplia les cartes que enviava des de la ciutat de Buenos Aires a sers estimats. L'any 2017 publica Reescribir entre cuerpos caminos po(e) sibles. Transformar la Educación (Editorial uoc. Col·lecció Pedagogies Contemporànies) on recull les bases del seu treball en educació. Cartas de la Mujer Despierta. Alguien por venir (Editorial Pulso y Letra, 2018) l'escriu des de Colòmbia per explicar-nos el camí que recorre una dona desperta. L'escolta atenta i àmplia de les experiències que l'autora viu és el detonant de les lletres que ens regala.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2020 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |