Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Llibre dels secrets de agricultura,
casa rustica y pastoril

Miquel Agustí

Títol: Llibre dels secrets de agricultura, casa rustica y pastoril
Autor: Miquel Agustí
Publicat: 2007
Dimensions: 22 x 30,5 cm
Enquadernació: Dura
Pàgines: 462
Edició: 1a
Matèria: Història, agricultura biològica, lingüística
ISBN: 978-84-96995-00-0
Preu: 60 € (IVA inclòs)

Edició facsímil, del llibre editat a Barcelona el 1617. Compendi d'agricultura, llibre de capçalera de la pagesia catalana durant dos segles. Edició de regal, encuadernada en tapa dura estampada en or. Una referència ineludible en els camps de l'agricultura, la ramaderia, l'arquitectura popular, l'etnobotànica, la jardineria, la farmacologia i la menescalia, la indústria de la destil·lació, la producció de mel, oli, vins, seda... i un document essencial per a la història de la llengua catalana.

ANDANA RECUPERA UN TRATADO ANTIGUO

Vademécum de la casa Rústega

ROSA MARIA PIÑOL
La Vanguardia martes 27 de Mayo de 2008

Todos los secretos de la siembra y el cultivo, el modo de organizar una casa Rústega y la cría de los animales, y todo tipo de remedios para curar a personas y bestias, figuran en el Llibre dels secrets de l'agricultura, casa Rústega i pastoril,un auténtico vademécum de 1617 que ha publicado en edición facsímil el sello Andana. El texto, escrito por fra Miquel Agustí, natural de Banyoles y que fue prior en Perpiñán, es la única obra agronómica escrita en catalán de los siglos XVI y XVII, subraya en el prólogo el historiador Emili Giralt, recientemente fallecido. El conocido como Llibre del Prior (que ya publicó Alta Fulla en 1988 en una edición hoy difícil de encontrar) es una fuente esencial para conocer la vida rural en la Catalunya del siglo XVII.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |