Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
L'Enzo vol un gegant

Isabel del Pilar Valero Herrera
Il·lustracions Montserrat O. Balletbó

Títol: L'Enzo vol un gegant
Autores: Isabel del Pilar Valero Herrera. Il·lustracions de Montserrat O. Balletbó
Publicat: 2023
Dimensions: 21 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
Pàgines: 22
Edició: 1a
Matèria: Infantil il·lustrat. Educatiu
ISBN: 978-84-16445-84-4
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © Textos Els seus respectius autors
© Imatges els seus respectius autors o drethavents

Al començament del confinament a causa de la COVID 19, un dels meus nets expressava els seus desitjos: Volia estar amb la família i els amics i tenir un gegant. El primer no estava a les meves mans, però el segon em va obrir un gran somriure ja que en llegir-lo em va despertar les ganes de fer-lo realitat.

Vaig passar dues setmanes molt entretinguda amb el gegant que agafava forma i colors, mentre el meu net reia a mesura que s’acomplia el seu desig.

Posteriorment la idea del gegant va créixer i vaig complementar-la amb una glosa en què es barreja la poesia i la ficció del conte per explicar una història real. Vaig contactar amb l’ànima creativa (com ella es defineix, ja que cultiva diversos camps culturals), Montse Olivé Balletbó que es va animar a dibuixar-lo.

He pensat que es podria publicar perquè dona punts de referència sobre actituds i conductes en temps conflictius i mostra com l’ésser humà pot combatre una pandèmia devastadora, amb il·lusió i creativitat, fins i tot abans que s’acabi.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |