Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram
Que tota aquella merda valgui la pena

Anna Mas

Títol: Que tota aquella merda valgui la pena
Autors: Anna Mas
Publicat: 2018
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Pàgines: 112
Edició: 1a
Matèria: Narrativa jove. Recull de contes
ISBN: 978-84-16445-35-6
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Anna Mas

Que tota aquella merda valgui la pena és un recull de contes escrits amb un estil directe i amb l'autenticitat del llenguatge oral. Anna Mas hi fa el retrat d'una generació que ha crescut en el benestar, que ha tingut una bona formació, ha gaudit de llibertat i ha pogut viatjar... però que massa sovint acaba al sofà de casa, davant de l'ordinador, en soledat.

Una publicista amb més feina de la que pot abastar i que s'enrotlla amb el seu cap; una noia que fa una truita de pèsols perquè un estranger s'enamori d'ella; una nena a qui enganyen amb la data de defunció del seu tiet... Són alguns dels vint-i-tres personatges d'aquest llibre, que en el fons són un de sol i que susciten inevitablement reflexions vitals, existencials i, fins i tot, filosòfiques.

Que tota aquella merda valgui la pena conté veritat i parla d'aquesta cosa tan contradictòria i terriblement complicada que és la vida.

Anna Mas Blasco (Vilafranca del Penedès, 1989). És llicenciada en Pedagogia per la UAB i compagina els seus estudis de guió i de català amb diverses feines relacionades amb l'ensenyament. Des que era petita que omple llibretes, i finalment el 2017 es va decidir a estudiar narrativa a l'escola d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès, on va aprendre a dominar les exigències del gènere del conte. Paral·lelament, a Vilafranca va assistir als tallers de l'escriptor David Monteagudo.

Que tota aquella merda valgui la pena és el seu primer llibre.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |