Busca el llibre de la nostra editorial
Logo instagram

Coses sublims

Agnès Esquirol

Títol: Coses sublims
Autor: Agnès Esquirol
Publicat: 2019
Dimensions: 13 x 21 cm
Enquadernació: Rustica amb solapes
Pàgines: 98
Edició: Novembre de 2019
Matèria: Narrativa, novel·la. Obra guanyadora del III Premi Anna M. de Saavedra
ISBN: 978-84-16445-43-1
Preu: 16 € (IVA inclòs)
  © d'aquesta edició, novembre de 2019.
Edicions i Propostes Culturals Andana, SL
© Agnès Esquirol

A banda de la qualitat literària, Coses sublims destaca, sobretot, per la capacitat de tractar temes complexos i delicats, i fer-ho, a més, sense incórrer en el mer sentimentalisme i enfilant uns relats en les quals hi afloren el drama, però també la ironia, la tendresa i l'humor.

Nascuda a Sant Joan de Mediona, Agnès Esquirol Calaf és filòloga i doctora en Lingüística per la Universitat de Barcelona.
Precisament, en l'àmbit de la lingüística, ha publicat el llibre Elogi de la vaguetat lingüística (Pagès Editors, 2011), un assaig en el qual l'autora considera que el desajust entre llenguatge i realitat s'acaba convertint en un estímul a l'hora d'establir i aprofundir una conversa o una comunicació formal.
Agnès Esquirol ha col·laborat en el suplement cultural del diari El Punt/Avui, es dedica a la docència i col·labora regularment amb el setmanari penedesenc La Fura.

El vostre navegador ha de permetre l’execució de Javascript. Si sorgeix algun inconvenient, verifiqueu les condicions de seguretat del navegador.

Copyright © 2008-2022 Edicions i Propostes Culturals Andana
C/ La Parellada, 19, 2n, 2a - 08720 Vilafranca del Penedès - Barcelona
Tel. 93 890 62 79

Tots els drets reservats
| Avís legal |